5 redenen om voor Extreme control PLUS+ sport bh te kiezen | BHsupport

Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

5 redenen om voor de nieuwe ANITA Extreme control PLUS+ sport bh te kiezen?

Wie een grote (cup)maat heeft, weet dat de speurtocht naar een stevige beugelvrije sport bh haast even vermoeiend kan zijn als het sporten zelf. Speciaal voor deze vrouwen is de Extreme control PLUS+ sport bh door ANITA ontwikkeld tot een K-cup! Wat zijn de 5 redenen waarom deze sport bh zo goed is!

We zijn het aan onze borsten verschuldigd om ze ondersteund en verzorgd te houden terwijl we onze sportdoelen bereiken. De beugelvrije Extreme control plus+ sport bh van ANITA doet het werk waarvoor hij gemaakt is. Het is tijd om geen compromissen meer te sluiten, nu 10 EURO KORTING en GRATIS thuisbezorgd!

Waarom is de ANITA Extreme control PLUS+ sport bh zo goed?

De Extreme control PLUS+ sport bh van ANITA is één van de weinige beugelvrije sport bh’s voor zware borsten! Hij heeft alle relevante features als zijn ‘kleine zusje’, de Extreme control sport bh, maar voegt er nog enkele technische details toe:

1.
De cups zijn maar liefst vijfdelig, dit om de noodzakelijke diepte te bieden, een uitzonderlijke stabiele pasvorm, om je borsten aan de zijkant en bovenaan extra ondersteuning te geven. Beugelvrij, de onderband werkt als een beugel die de borsten op de natuurlijke plaats lift.

2.
Het voorpand sluit extra hoog sluit waardoor bewegingen in alle richtingen, ook opwaarts, worden tegengegaan. Er is daardoor geen sprake meer van druk of trek op de huid of de dieper gelegen bindweefsels. Het maakt niet uit of je een zeer intensieve sport of wat minder belastende activiteiten beoefent, de sport bh zit als een huis.

3.
Unieke dubbele schouderband-combinatie en dankzij dit bijzonder innovatieve ontwerp, worden de extra brede en gevoerde schouderbanden perfect op hun plaats gehouden door het smalle elastiek dat boven op de bandjes is gestikt. De schouderbanden zorgen voor minder druk op de schouders, geven veel steun, voelen erg comfortabel, verdelen het gewicht optimaal, snijden niet in de huid en kunnen tijdens het sporten niet afzakken.

4.
Het rugpand is extra stevig en hoog met vier rijen haken en ogen. De achterkant is gevoerd met een sterke power-tule voor extra ondersteuning en zorgt dat er geen beweging van de onderband meer mogelijk is. Je borsten worden zo in alle richtingen volledig ondersteund waarmee hinderlijk stuiten, klachten en pijn worden voorkomen.

5.
Niets wrijft of schuurt: geen naden op de huid, speciale ventilerende zones, zeer functionele stoffen aan de buiten- en binnenkant bieden een uitgebreid vochttransport en houden de huid aangenaam droog.

 • ANITA Extreme control plus+ sport bh zonder beugel ‘Zwart’

   109,95

  EU 65-110 F-H en 65-90 I-K • Productcode S_AN_5567_445

  Vijfdelige cup • voorpand sluit hoog • extra breed rugpand • innovatieve dubbele schouderbandjes!
  ANITA Extreme control plus+ sport bh zonder beugel 'Zwart'.ANITA Extreme control plus+ sport bh zonder beugel 'Zwart' (nu introductie prijs).Anita Extreme control plus+ sport bh zonder beugel.ANITA Extreme control plus+ sport bh zonder beugel 'Zwart'
  View Product
 • ANITA Extreme control plus+ sport bh zonder beugel ‘Smart rose’

   109,95

  EU 65-110 F-H en 65-90 I-K • Productcode S_AN_5567_107

  Vijfdelige cup • voorpand sluit hoog • extra breed rugpand • innovatieve dubbele schouderbandjes!
  ANITA Extreme control plus+ sport bh zonder beugel 'Smart rose'ANITA Extreme control plus+ sport bh zonder beugel 'Smart rose'.ANITA Extreme control plus+ sport bh zonder beugel 'Smart rose'.ANITA Extreme control plus+ sport bh zonder beugel 'Smart rose'..
  View Product
 • ANITA sport tights Massage ‘Zwart’

   99,95

  Maten 48 • Productcode S_AN_1695_001

  View Product