Nu nog meer nude kleuren CHANTELLE SoftStretch bh & slip | BHSupport

Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

Nu nog meer nude kleuren CHANTELLE SoftStretch bh’s en slips

Kon je eerder kiezen uit één nude kleurige of huidkleurige CHANTELLE SoftStretch bh met bijpassende slip, daar is nu verandering in gekomen! De nude collectie van SoftStretch is uitgebreid met maar liefst 7 verschillende nude tinten, zodat je altijd een SoftStretch bh en slip kunt vinden die past bij jouw huidskleur en ook nog eens met iedere kleur outfit gecombineerd kan worden.

De nude kleurige SoftStretch bh’s met bijpassende slips zijn essentiële basiskleuren. De lichtste nude kleuren in de serie zijn ‘ivoor’, ‘soft pink’ en ‘nude’ welke geschikt zijn voor vrouwen met een lichtere huid of met een mix van verschillende etnische achtergronden. Dan is er ‘sandalwood’, een goudbruine kleur, gevolgd door ‘walnut’, een medium bruine kleur. Nieuw is de donkerste kleur ‘ebony’, een diepe cacao kleur. Als laatste de kleur ‘zwart’.

Nude CHANTELLE SoftStretch bh’s en slips, super trendy en comfortabel

CHANTELLE SoftStretch bh’s en slips in nude of huidskleuren zijn razend populair. Waarom dat zo is? Heel simpel: de nude kleurige SoftStretch bh’s met bijpassende slips zijn stijlvol, comfortabel en goed te combineren met heel veel outfits. Je combineert er allerlei looks mee, zoals een alledaagse, casual, feestelijke maar ook een meer nette outfit voor werk. De nude kleuren SoftStretch bh’s en slips passen ook heel goed bij diverse huidskleuren. En dat is voor iedereen anders, van zeer licht tot zeer donker. Met de 7 verschillende nude kleuren CHANTELLE SoftStretch bh’s en slips, kies je de kleur nude die het meest in de buurt komt van jouw huidskleur, eentje die net iets lichter is dan je eigen huidskleur is vaak het mooist en onzichtbaar.

Nude kleurige SoftStretch van CHANTELLE kun je overal mee combineren

SoftStretch bh’s in een van de prachtige nude of huidskleuren zijn makkelijk met alle kleuren outfits te combineren doordat deze kleuren neutraal zijn en daarom makkelijk met koude of warme tinten gepaard kunnen gaan. Wat je stijl ook is, een nude SoftStretch bh zorgt voor rust in je outfit en je kunt er alle kanten mee op. Bijvoorbeeld prachtig mooi gecombineerd met verschillende tinten nude outfit. Of combineer je nude kleur SoftStretch bh met donkere tinten, zoals bijvoorbeeld zwart, voor een stijlvolle look. Wil jij stoer voor de dag komen, mix dan je nude bh met donkere denim blouse. Wil je je look juist volledig basic houden? Dan past je nude bh perfect met wit.

5 voordelen van nude kleurige SoftStretch setjes van CHANTELLE

• Gemakkelijk te combineren met allerlei kleuren outfits, lichte, donkere en felle kleuren door de neutrale tint. Alles matcht perfect.
• Past bij iedere gelegenheid omdat het hele bescheiden kleuren zijn, zo kun je het setje dragen onder je outfit naar je werk, een etentje met je vriendinnen of zelfs naar een begrafenis.
• Elke vrouw kan nu een nude SoftStretch bh en slip dragen, welke huidskleur ze ook heeft. Voor elke huidkleur is er de juiste nude SoftStretch bh en slip.
• Niet zichtbaar is onder lichte kleding, semi-doorschijnende materialen of witte tops en broeken
• Nude kleuren zijn al een tijdje een trend, en dat zullen ze ook nog wel even blijven maar de kleur zal nooit uit de mode raken.

Kies voor multipacks en bespaar geld!

Het voordeel de CHANTELLE SoftStretch multipacks is dat je verzekerd bent van iedere dag lekker zittend ondergoed. Bovendien is het ook voordeliger dan dat je de producten los bestelt. De daadwerkelijke levertijd kan 4-5 werkdagen afwijken van de standaard levertijd zoals aangegeven op de product pagina’s. Bestel je liever per stuk, bekijk de hele collectie SoftStretch van CHANTELLE