ROSA FAIA Fleur, dé bh die iedereen geweldig staat! - BH Support

Mijn Account

Winkelmandje

Ga naar de shop

ROSA FAIA Fleur, dé bh die iedereen geweldig staat!

ROSA FAIA Fleur bh’s hebben een geweldige pasvorm en achter het ontwerp gaat een ingenieuze constructie schuil waardoor deze bh’s een onovertroffen steun bieden en heerlijk comfortabel dragen. Het bijzondere teamwork tussen de cups, schouderbanden, ondercupband en het rugdeel maakt deze Fleur bh met beugel tot een topper en zeer geschikt voor vrouwen met slappe of grote borsten.

Fleur, één van de beste bh’s voor iedereen met slappe of grote borsten

Zoveel vrouwen, zoveel borsten, zoveel mogelijkheden en lang niet alle bh’s geven goede steun. Vrouwen met slap, zacht borstweefsel of grote borsten hebben een extra goede bh nodig dan (jonge)vrouwen met (nog)stevig borstborstweefsel. Naarmate we ouder worden veranderen onze borsten en niet altijd op een manier die ons aanstaat. Soms verslappen ze nadat ze hun core business, het geven van borstvoeding, er op zit, andere beginnen ineens te groeien; niet omdat de vrouw in kwestie dikker wordt, maar door hormonale veranderingen in haar lichaam. In het algemeen kunnen we stellen dat de meeste veranderingen op borstgebied geen verbeteringen zijn. Dat is jammer. Het goede nieuws is dat daar met een goedgekozen bh zoals de ROSA FAIA Fleur voor het oog wel iets aan te doen valt!

Wat zijn de redenen om voor de Fleur bh met beugel te kiezen?

De Fleur bh kan wonderen doen voor je figuur en zelfbeeld maar ook klachten als bijvoorbeeld rugpijn en hoofdpijn verlichten. Echt waar! De combinatie van de onderstaande eigenschappen in één bh, maken het verschil bij de Fleur bh met beugel.

Fleur bh heeft ‘side support’ aan de zijkant van de cups

De Fleur bh’s zijn voorzien van ‘side support’, wat inhoudt dat er aan de zijkant van de driedelige-cup een extra gevoerd patroondeel zit. Deze ‘zijsteunen’ zorgen ervoor dat de borsten niet alleen aan de onderkant maar ook aan de zijkant worden ondersteund. Ze geven dus extra stabiliteit en de cup kan zijn vorm niet verliezen of uitrekken, zelfs niet als je grotere borsten hebt.
Het werkt als volgt, de zijsteun richt de borsten meer naar voren, dat wil zeggen weg van de oksels. Als je slappe of grotere borsten hebt, kan dat een heel verschil maken. Het effect zorgt er niet alleen voor een perfecte pasvorm en comfort, maar lijk je ook slanker dan je in werkelijkheid bent. De borsten zitten veel minder in de weg als je de armen beweegt en zakken niet naar de zijkanten uit. Het eventueel overtollig weefsel aan de zijkant wordt ook netjes in de cups geplaatst.

Coupenaden van de Fleur bh, zie je amper

De ROSA FAIA Fleur met beugels heeft coupenaden. Halleluja, want bh’s met coupenaden kunnen jouw borsten het mooist vorm geven en het gewicht van de borsten beter verdelen! Alleen wil je die coupenaden liefst niet zien. Het kant van deze Fleur bh’s zijn zó verfijnd, dat het op de naden heel mooi aansluit. De naden zijn ook perfect plat en glad afgewerkt. Met als resultaat dat de cups uit één stuk lijken, terwijl ze toch coupenaden hebben.

Extra versteviging aan de binnenkant van de cups

De prachtige stof aan de buitenkant van de Fleur bh’s zijn er vooral om het oog te strelen. De voering aan de binnenkant van de cups is misschien niet het mooiste deel van de bh maar is zeker erg belangrijk. Naast de beugels is het vooral de cupvoering die de natuurlijke vorm van je borsten bepaald en de steun geeft. De voering van de Fleur bh’s zijn van een heel zacht en soepele charmeuse breisel dat vrijwel niet meerekt, ademend en zorgt dat transpiratievocht weg kan van het lichaam.

Flexibele beugels in de Fleur bh

De beugels in bh’s zorgen ervoor dat je bh mooi zijn vorm behoudt en je borsten optimaal ondersteund én gelift wordt. De Fleur bh heeft speciale flexibele beugels, anders dan normale beugelbh’s. Doordat de beugels flexibel genoeg zijn om comfortabel rond de borst te vormen, wat een perfecte pasvorm garandeert, behoren knellingen en irritaties absoluut tot het verleden.
De flexibele beugel van de Fleur bh geeft je dus alle ondersteuning van een traditionele beugelbh, zonder een beugel te voelen.

Fleur bh met extra gedubbeld rugpand van powertule

Een slechtzittende bh geeft matige steun aan de borsten, wat betekent dat de spieren in je nek en bovenrug harder moeten werken om het gewicht van je borsten te kunnen dragen. Zodra je nekspieren overwerkt raken, is de kans groot dat je bijvoorbeeld hoofdpijn krijgt.
Een goed passende bh steunt ook vanuit het rugpand, dankzij de gedubbelde achterzijde van de Fleur bh wordt de rug ontlast, zo voorkom je allerlei klachten, kan de houding verbeteren, ervoor zorgen dat kleren beter staan en geeft een heerlijk draagcomfort. Het rugpand van de Fleur bh wordt breder naarmate de cupmaat groter wordt voor nog meer ondersteuning.

U-vormige schouderbandjes

De schouderbandjes dienen vooral om de cup tegen het lichaam aan te houden, niet om de borsten te liften. De schouderbandjes van de Fleur bh voorkomen onaangenaam insnijden in de schouder, gaan lelijke drukpunten tegen en zullen altijd goed blijven zitten. Het unieke U-vormige rugpand van deze ROSA FAIA bh is speciaal ontwikkeld om extra steun te bieden, een flatterende vorm te creëren én het afvallen van de bandjes tegen te gaan. De stevige schouderbandjes zijn bovendien verstelbaar en er zit comfortabele, zachte stretch in verwerkt die de bandjes mooi op hun plaats houdt én de beste ondersteuning biedt voor ook voor een cupmaatje meer. De schouderbandjes van de Fleur bh worden breder naarmate de cupmaat groter wordt voor nog meer ondersteuning.

Wil je het mooie en het functionele in één bh combineren? Kies dan voor de Fleur bh met beugel

Met de Fleur bh komen functionaliteit en design samen. Zo loopt het prachtige kant over de cups en is zo zacht gemaakt dat dit de huid niet zal irriteren en laat tepel niet doorschijnen. Het kant loopt door in de schouderbanden voor een zeer elegante look.

Welke bh’s zijn vergelijkbaar met de Fleur bh van ROSA FAIA

Naast de serie Fleur, die in meerdere kleuren verkrijgbaar is, hebben de big-cup modellen Emily, Selma en Abby van ROSA FAIA dezelfde ingenieuze constructie, pasvorm en draagcomfort. Het maatbereik van deze bh’s gaat tot J-cup.

 • 2e BH naar keuze
  50% KORTING!

  ROSA FAIA Fleur big cup bh met beugel, niet-voorgevormd ‘Marine blauw’

   69,95

  EU 70-105 B-F, 70-95 G-H en 70-90 I-J • Productcode L_RO_5653_380

  Met beugel en niet-voorgevormde cups met daarover prachtig fijn glad kant.
  ROSA FAIA Fleur bh met beugel, niet-voorgevormd 'Marine blauw'.ROSA FAIA Fleur bh met beugel, niet-voorgevormd 'Marine blauw'.
  View Product
 • 2e BH naar keuze
  50% KORTING!

  ROSA FAIA Fleur big cup bh met beugel, niet-voorgevormd ‘Antraciet’

   69,95

  EU 70-105 B-F, 70-95 G-H en 70-90 I-J • Productcode L_RO_5653_408

  Met beugel en niet-voorgevormde cups met daarover prachtig fijn glad kant.
  ROSA FAIA Fleur bh met beugel, niet-voorgevormd 'Antraciet'.ROSA FAIA Fleur bh met beugel, niet-voorgevormd 'Antraciet'.
  View Product
 • 2e BH naar keuze
  50% KORTING!

  ROSA FAIA Fleur bh big cup bh met beugel, niet-voorgevormd ‘Berry’

   69,95

  EU 70-105 B-F, 70-95 G-H en 70-90 I-J • Productcode L_ RO_5653_769

  Met beugel en niet-voorgevormde cups met daarover prachtig fijn glad kant.
  ROSA FAIA Fleur bh met beugel, niet-voorgevormd 'Berry'.
  View Product
 • 2e BH naar keuze
  50% KORTING!

  ROSA FAIA Fleur big cup bh met beugel, niet-voorgevormd ‘Zwart’

   69,95

  EU 70-105 B-F, 70-95 G-H en 70-90 I-J • Productcode L_RO_5653_001

  Met beugel en niet-voorgevormde cups met daarover prachtig fijn glad kant.
  View Product
 • 2e BH naar keuze
  50% KORTING!

  ROSA FAIA Fleur big cup bh met beugel, niet-voorgevormd ‘Crystal’

   69,95

  EU 70-105 B-F, 70-95 G-H en 70-90 I-J • Productcode L_RO_5653_612

  Met beugel en niet-voorgevormde cups met daarover prachtig fijn glad kant.
  Rosa Faia Fleur met beugel, niet-voorgevormd 'Crystal'.Rosa Faia Fleur met beugel, niet-voorgevormd 'Crystal'.
  View Product
 • ANITA Fleur voedingsbh met beugel, niet-voorgevormd ‘Zwart’

   64,95

  EU 70-95 C-J, 65-105 C-H, 65-100 I en 65-95 J • Productcode M_AN_5053_001

  Modieus, zacht en functionele voedingsbh in prachtig fijn glad kant in een bloemenpatroon motief.
  Fleur voedingsbh van Anita Maternity met driedelige kanten cup in de kleur zwartANITA Fleur niet-voorgevormde voedingsbh 5053 met beugel 'Zwart'.Grote cupmaten voedingsbh Fleur met beugel kleur zwart
  View Product
 • ANITA Fleur voedingsbh met beugel, niet-voorgevormd ‘Berry’

   64,95

  EU 70-95 C-J, 65-105 C-H, 65-100 I en 65-95 J • Productcode M_AN_5053_769

  Modieus, zacht en functionele voedingsbh in prachtig fijn glad kant in een bloemenpatroon motief.
  ANITA Fleur niet-voorgevormde voedingsbh met beugel 'Berry'.ANITA Fleur niet-voorgevormde voedingsbh met beugel 'Berry'.ANITA Fleur niet-voorgevormde voedingsbh met beugel 'Berry'.Beugelvoedingsbh Fleur van Anita Maternity heeft een perfecte pasvormANITA Fleur niet-voorgevormde voedingsbh met beugel 'Berry'.
  View Product